lastcall affischtext

Riksteatern meddelar

Enligt mail från Riksteatern:

Turnéstart tidigast 1 mars

corona skrivmaskin

Med anledning av att smittläget även efter helgerna fortsatt är oroande har Riksteaterns ledningsgrupp beslutat att turnéstart för Riksteaterns produktioner inte är möjligt före den 1 mars. Ledningsgruppen har även beslutat att ingen publik verksamhet kommer att ske fram till den 24 januari, d.v.s. inga premiärer, genomdrag eller publika evenemang, även i Riksteaterhuset i Hallunda.

Det innebär för vår del att "Medea", som skulle ha spelats den 23 februari, ställs in.

Vi har ytterligare två föreställningar inbokade från Riksteatern, "Tre lite äldre systrar" 7 mars och "Den förbjudna kärliken" 4 april. Vi återkommer så snart vi vet hur det går med dessa.

Sedan har vi även inplanerat en konsert med The Refreshments 20/2 men allt pekar på att även den inte kan genomföras. Vi undersöker nu med produktionsbolaget hur vi skall göra och återkommer med besked.

scenrum