Biljetter • Abonnemang • Medlem

teatersalong platser_mini

Biljetter till våra föreställningar säljs på Tickster.

Biljetter finns också att köpa i Folkets Hus foajé vid tider som publiceras på denna hemsida och på Facebook samt timmen före varje föreställning där föreställningen ges.

Länk till Tickster hittar du under "Program" och respektive föreställningspresentation.

Abonnemang

Våra medlemmar har möjlighet att köpa Teaterabonnemang och behåller då de platser de haft tidigare säsong. Platserna är reserverade till 14 dagar före första föreställningen i abonnemanget.

Bli medlem.

Medlemsavgiften är bara 160 kronor för ett år. Om någon i ditt hushåll redan har ett ordinarie medlemskap kan du bli medlem för 80 kronor och du som är under 26 år betalar bara 50 kronor.

Medlemsförmåner:

• 25 kr rabatt på ordinarie biljettpris.
  • 50 kr rabatt per biljett vid köp av abonnemang.
  • 100 kr rabatt på teaterresor
  • Fri garderom (värde 20 kr per tillfälle)

Läs mer och registrera ditt medlemskap på Riksteaterns hemsida: https://www.riksteatern.se/bli-medlem

scenrum