Play 3.0

Tisdag 13 oktober 18:00

Plats: Folkets Hus Teatersalongen

play3.0 foto klarag 500Med mycket humor och ett varmt, inbjudande tilltal presenterar gruppen Sirqus Alfon en surrealistisk värld till ljudet av punkig elektropop. Med hjälp av laser, artificiell intelligens och iPad-magi undersöks teknik, musik, dans och interaktion på ett innovativt och lekfullt vis. Publiken välkomnas till en kväll av förundran och övertygelse om att allt är möjligt, i den operfekta lekens värld. En värld som hela tiden finns i oss, men som vår samtid lätt glömmer bort i sin strävan efter perfektion. I mötet mellan det digitala, automatiserade och det mänskliga, operfekta händer något magiskt. Det blir en fartfylld lek där vi befinner oss i symbios mellan det fysiska och det digitala för alla åldrar mellan 7 och 107 år.
Sirqus Alfon har skapat en helt egen, unik genre underhållning; en högteknologisk samtida cirkus, som slagit stort internationellt senaste åren. På en av världens största festivaler för scenkonst, Fringe World Festival, fick deras föreställning I am Somebody det prestigefyllda priset ”bästa circus” 2020.

Riksteatern i samarbete med Sirqus Alfon/Follow the Rabbit.

Spellängd: 1 timma

Biljettpris 195:-, med Scenpass, Platenkort eller Personalklubbskort 170:-, ungdom t.o.m.25 år 100:-

P.g.a. rådande restriktioner säljs endast 50 biljetter. De är onumrerade. Först till kvarn gäller.

Det går också bra att köpa biljetter i Receptionen i Folkets Hus som har öppet:

Biljetter säljs även timmen före föreställningen i Folkets Hus foajé.